Des de l’AFA estem impulsant els espais de diàleg entre famílies, ja sigui amb la col·laboració de professionals, o sense (com fem a les assemblees).

Per seguir en aquesta línia, us proposem la xerrada Infants i adolescents: principals comportaments de risc i algunes propostes a càrreg de Isa Busquets, psicóloga de Amalgama7, en la qual es pretén abordar la “problemàtica” de l’adolescent com a ésser que travessa una etapa de transició, de cerca de la seva identitat, de curiositat cap a tot allò que és nou. Aquest estat el pot abocar a la falta de comunicació i entesa familiar, desmotivació escolar, comportaments de risc (emocionals, alimentaris, drogues, agressivitat, sexe), dèficits de la son o nous comportaments associats a jocs o noves tecnologies.

L’eix d’aquesta conferència gira a l’entorn d’aquestes qüestions:

Quines són les característiques biopsicosocials de l’adolescent?
Quines són les característiques de l’entorn en què ha nascut (família, escola, societat en general…)?
Quines són les claus per millorar la comunicació entre pares i fills?
La conferència està dirigida especialment a aquelles families que estiguin passant per l’adolescència o que hi arribaran en breu, encara que pot ser interessant per qualsevol família. La convocatòria és la següent:

Lloc: Nou Patufet (Bruniquer 25)
Dia: Dilluns 8 d’abril
Hora: 17:30
Duració aproximada: entre una hora i mitja i dues hores

Preguem que si hi esteu interessats, confirmeu la vostra assistència abans del dimarts 2 d’abril al correu de l’AFA afa@afanoupatufet.cat o al de l’escola. Podeu compartir amb famílies de fora de l’escola.

Us hi esperem!

AFA Nou Patufet

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.