En relació amb la iniciativa de l’escola de compartir els migdies educatius, creiem que estaria bé que pares i mares també poguem viure l’ambient dels migdies educatius; tastar el menjar, veure l’intercanvi de relacions entre els alumnes dels diferents cursos i sentir el clima del menjador.

L’objectiu no és controlar, sino viure l’experiència que els nostres fills viuen cada dia amb tota normalitat. Aquesta iniciativa ja havia començat el curs passat, i davant la voluntat d’alguns pares de poder compartir aquest moment de migdia, us recordem que la possibilitat de fer-ho segueix present. És més, creiem sincerament que famílies de l’escola haurien de tenir l’oportunitat de poder compartir de tant en tant aquest moment amb els fills, pel que hem pensat promocionar-la oferint el menú a càrrec de l’AFA a dos pares i/o mares a la setmana. És una aportació que ens permetrà, sens dubte, ajudar a millorar entre tots el servei i adaptar-los a les necessitats concretes de la nostra escola.

Si hi esteu interessats escribiu-nos un correu a afa@afanoupatufet.cat. Us recordem també, que podeu venir a fer un cop d’ull al menjador en horari de migdia, encara que no hi dineu (aviseu prèviament).

0

One thought on “Vols dinar un dia a l’escola?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.