Com cada any, l’AFA ha presentat la sol·licitud per rebre les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona destinades a la comunitat. En el nostre cas, aquest any presentem 3 sol·licituds:

  • Constel·lacions: Projecte que es realitza entre l’AFA i l’escola, en horari lectiu. És un projecte que ha nascut íntegrament dins l’AFA, i que ha passat a ser un dels tallers que es fan a l’ESO. La subvenció es demana per poder cobrir les despeses que suposa portar un especialista en la matèria, el lloguer d’espais, i l’adquisició de materials professionals (ordinadors per a l’edició de video, càmeres i micros de qualitat, etc).
  • Junts fem escola: Totes les activitats que realitza l’AFA amb la intenció de dinamitzar l’activitat familiar (festes, xerrades, etc) o bé projectes de millora de les infraestructures de l’escola (rocòdrom, pàrquing de patinets, insonotització)
  • Xarxa solidària: Arrel de la COVID-19, es va posar en marxa una xarxa solidària de recursos entre famílies de l’escola. Enguany hi ha una subvenció de l’Ajuntament destinada a la millora de la qualitat de vida de famílies amb poc recursos, a la qual es presenta l’AFA per primera vegada, amb la intenció d’ajudar a les famílies més desfavorides de l’escola i el barri.

La presentació de la documentació de totes aquestes subvencions és una tasca que es realitza des de la Junta de l’AFA, de forma voluntària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.