Un dels temes que vam presentar a l’assemblea general d’aquest inici de curs 2018-2019, va ser l’eina de networking SLACK, que té per objectiu establir canals de comunicació sobre temes concrets als que us podeu subscriure si és del vostre interès. D’aquesta manera creiem que podrem tenir un fòrum per parlar tots els pares de l’escola sobre un mateix tema, i no quedar-nos a nivell de xat de classe.

Accedir al Slack és molt senzil:

  • Dirigiu-vos a l’espai de treball a través del link de invitació fent clic aquí (compte! el vostre filtre de correu us pot bloquejar el link)
  • Registreu-vos amb el vostre correu (el correu queda ocult als altres membres de Slack)
  • Editeu el vostre perfil amb un “alias” (Nombre Slack) i afegiu la vostra foto. Millor si feu servir noms amb els que us puguem identificar fàcilment, una de les finalitats també és conèixer la gent amb la que compartim conversa (d’aquí la importància de la foto, encara que òbviament no és obligatori). En el vostre perfi, podeu incloure la vostra professió o aficions a la secció “qué hago” en consonància amb el projecte que vam iniciar l’any passat sobre el banc de coneixements.
  • Ja sou dins! Mitjançant el menú que trobareu a l’esquerra podeu unir-vos als canals que us interessin. Per defecte, tothom qui entra queda afegit al canal “#general”

Hem creat el canal #dubtes_slack per si algú va una mica perdut. Els que ja sou experts en la matèria també hi podeu entrar per ajudar a la resta a resoldre dubtes, la majoria som “novatillos”. Tots els canals tenen una descripció que permet conèixer el tema que s’hi tracta, alguns exemples són menjador, clubs, soroll (projecte soroll al menjador), festes o vida_saludable (on comptarem amb la participació de pares i mares nutricionistes i enllaçarem amb el blog de l’AFA de vida saludable). Si voleu crear un canal nou, sol·liciteu-ho a l’administrador (envieu un missatge privat al usuari AFA Nou Patufet)

Pels que no coneixeu l’èina, potser serà de la vostra utilitat utilitzar la funció “no molestar” que permet establir l’horari en el qual voleu rebre les notificacions de slack. Podeu explorar vosaltres mateixos totes les opcions de configuració avançada que té l’eina.

Tal i com vam explicar, podeu accedir a l’espai de treball a través de la web  afanoupatufet.slack.com o bé a través de l’aplicació mòbil de Slack. Recordeu que necessiteu accedir a través de la invitació que us hem proporcionat més amunt la primera vegada.

Ens fa molta il·lusió compartir aquesta eina amb vosaltres, animeu-vos a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.