A finals del curs 2016-2017 es posa en marxa el projecte de l’aula de música. Aquest projecte té dos objectius definits:

  • Equipar l’aula de música.
  • Obrir una finestra als alumnes que vulguin aprofundir en el món de la música, ja sigui cantant, tocant un instrument, creant una banda o descobrint la gestió econòmica i humana que amaga aquest mon.

Per dur a terme el projecte, necessitem familiars que puguin donar suport als alumnes que formin part del “club de música” de manera esporàdica, ja sigui fent alguna masterclass, resolent algun dubte via mail o aconsellant i guiant els alumnes cap a l’objectiu que s’hagin fixat.

Si voleu deixar el vostre contacte l’afegirem al banc de coneixements de l’AFA, per posar-nos en contacte amb vosaltres si els alumnes ho necessiten. Serà bonic acompanyar-los en aquest procés. Us recordem que per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu enviar-nos un email o bé deixar un comentari en aquesta pàgina.

ALUMNES: Si us voleu posar en contacte amb els nostres pares músics també ens podeu enviar un correu, deixar un comentari en aquesta pàgina o posar-vos en contacte amb la Laia de música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.