Com a AFA ens volem engrescar en projectes que complementin les experiències que viuen els nostres fills a l’escola. També veiem interessant fomentar la relació entre famílies i compartir recursos, vivències i idees.

Els projectes o àrees cooperatives estan formades per grups de pares i mares que treballen en un objectiu comú, classificat segons el seu àmbit. Algunes àrees treballen conjuntament amb les cooperatives d’alumnes i l’escola, permeten d’aquesta manera que el cercle alumne-escola-família quedi tancat dins un marc definit. Això ens permetrà a tots participar de l’educació dels nostres fills. Junts fem escola!

En el menú que penja d’aquesta secció, podeu trobar totes les àrees obertes actualment, el seu objectiu i els seus progressos. I si us ve de gust obrir un tema, estarem encantats de que us poseu en contacte amb nosaltes!

Des del curs 2018-2019 volem potenciar el projecte de l’AFA mitjançant l’eina de networking SLACK. Podeu trobar-ne tota la informació aquí (accés, instruccions d’ús, etc.)

 

 

0