Estimades famílies,

l’AFA i l’escola estem preparant una jornada especial pel diumenge 10 de juny.  Aquell dia tindrem festa gran, però també una mica de feina. Donarem una nova empenta a les reformes del pati de Bruniquer i comptem al vosaltres per participar, en la festa i en  la jornada de treball comunitari també –no patiu… Serà poca cosa… no ens passem-.

Hi haurà una paella popular de premi final i la jornada serà una festa amb activitats lúdiques –festa de l’aigua pels nens- i culturals –teatre, dansa, música de carrer-. També recollirem fons per continuar les reformes del pati: farem un petit mercat de puces.

Aquest missatge és per fer una bona programació per  enllestir aquesta nova part del PROJECTE PATI.  Cada una d’aquesta intervencions tindrà un coordinador que serà el referent a qui ens podrem adreçar en cas que vulguem participar en aquesta tasca concreta. En concret les intervencions al pati seran:

Biblioteca. Enllestirem una ampliació de la biblioteca del pati amb un terra de fusta nou, nous prestatges de reciclatge, coixins, etc. També pintarem l’espai perquè sigui més agradable i acollidor. Coordinadora: Nuria, nuria.ramosbuil@gmail.com

Jocs a terra. Pintarem al terra jocs comunitaris i clàssics. Coordinadora: Marta, giraltpm@gmail.com

Jocs de taula. Pintarem sobre fustes escats, parxís.. etc. Coordinadora Rosa, rosabartu@gmail.com

Reciclatge de residus. La intervenció serà sobre la zona de la paperera perquè es pugui disposar d’uns contenidors adequats per reciclar brossa. També es pintaran les parets. Coordinadora: Maria José, pasjar@hotmail.com

Condicionament del terra i les parets.  Caldrà un equip especial de pintors i paletes professionals o aficionats amb manya i coneixements per resoldre les rajoles soltes i per preparar i pintar els trams de paret afectats. Aquesta part de la feina es farà el uns dies abans i qui participi ja tindrà plat reservat pel dia següent. Coordinador: Ricky, kletter24@hotmail.com

La Festa que acompanya a la jornada de treball comunitari també tindrà feinada i farem tres equips per poder participar cadascun de nosaltres que vulgui. En concret els equips i referents els exposem a continuació:

Paella popular: disposarem del material necessari per fer una bona paella per tothom. També volem fer un plat pels vegetarians. Aquí ningú queda fora. Però ens calen cuiners/res per poder menjar aquell dia. Atenció, no tenim coordinador referent per aquest tema. Si algú s’atreveix a fer l’arròs que es posi en contacte amb l’AFA.

Mercat de puces: Durant aquest dies recollirem estris, roba, andròmines , llibres.. etc de totes aquelles famílies que vulguin oferir-los per recaptar fons per les reformes de pati. El diumenge 10 els vendrem en un mercat de carrer com oportunitats. Coordinadora: Vicky, vicky.duran.14@gmail.com

Art Popular: Disposem de equip de música, i també d’un petit escenari. Hem pensat que els artistes que vulguin tocar, ballar, actuar al carrer aquell dia disposin si volen d’aquest espai especial. Atenció, no tenim coordinador referent per aquest tema si algú vol fer-se càrrec que es posi en contacte amb l’AFA.

Aquesta jornada tant especial l’organitza tant l’Escola com l’AFA. És una trobada comunitària, tots podrem col·laborar i gaudir. Quants més de nosaltres participem més aconseguirem i millor ens ho passarem. Arriba l’estiu al NOU PATUFET!

One thought on “Projecte Pati”

  1. Hola!
    Sóc la Núria delegada de 2n Eso, m’ofereixo com a ajudant de de cuina per la paella popular 😉
    M’agradaria posar-me en contacte amb el cuiner si és possible.
    Gràcies!

    Núria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.