Amb l’excusa que enguany P3 és la classe dels Gegant@s, es proposa un projecte per la confecció d’una figura gegantera que representi l’escola i sigui fruit del treball tant de les famílies, de nens i nenes, professorat, direcció….coneguts….

S’està formant un grup de famílies, encapçalat i proposat per P3, que s’organitzen per poder dur a terme el projecte. Si us hi voleu afegir, us hi podeu posar en contacte a través del grup #gegants de slack (per veure com crear un compte clic aquí); o bé envieu un mail a l’AFA i us hi posarem en contacte. A continuació, es detalla la presentació del projecte que ells mateixos han fet:

Objectius

Volem ser ambicios@s però amb seny, per tant, la idea que proposem seria:

    • Un gegantó o gegantona que pugui ser portat per alumnes de secundària
    • Un capgross@ que pugui ser portat per infants més petits

L’escola ja té dos cabessuts, que es poden aprofitar i confeccionar només l’estructura i vestimenta i fer-ne els gegantons; i fer íntegrament el cabessut pels més petits.

Un cop acabats que puguin ser passejats per festes, cercaviles, trobades de barri, etc…

Necessitats

Crear un Grup de Treball on es reuneixin amb més assiduïtat per parlar del projecte i prendre decisions. Aquest grup hauria de ser voluntari i seria bo que estigués representat per famílies i escola.

Conèixer habilitats dels integrants del Nou Patufet, per trobar, material, mà d’obra, idees, seguretat…etc..

Fer un calendari d’actuació, si no, es pot eternitzar el projecte

Fer un pressupost i una llista de materials per presentar a l’AFA i a l’escola, a veure com hi pot col·laborar cadascuna de les parts.

Col·laboració

Ens agradaria que a partir de la presentació d’aquest projecte, tothom proposi idees i que es puguin posar en comú a les reunions de l’AFA o mitjançant delegats/des.

Aquestes propostes s’estudiarien tant a nivell tècnic, com econòmic com d’imatge i si és factible es tiraria endavant.

Recordeu que també podeu fer comentaris en aquesta pàgina si teniu alguna petita aportació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.