Davant de la necessitat de que els alumnes puguin guardar els patinets i monopatins amb els quals vénen a l’escola, l’AFA ha proposat el projecte de construïr un espai per desar-los.

La proposta inicial consta d’uns ramals de fusta col·locats al “carreró” situat al costat de l’entrada de l’escola (Bruniquer). El carreró es tancaria amb una reixa per evitar que els alumnes hi juguin o hi entin pilotes durant l’estona d’esbarjo.

S’ha de tenir en compte:

  • El pàrquing estarà situat a l’exterior, per tant els materials amb els que es construeixi hauran de ser resistents a les condicions atmosfèriques (i als cops dels alumnes).
  • Encara que hi hagi una reixa, l’espai no està vigilat. La proposta inicial no contempla la possibilitat de posar candaus a cada element individual.
  • El disseny afectarà directament a la quantitat d’elements que hi puguin cabre. S’ha d’estudiar la quantitat d’alumnes que el farien servir i el tipus d’element a emmagatzemar per cadascún d’ells. Es farà servir l’enquesta del curs passat sobre mobilitat per estimar el ratio d’ocupació inicial, i si cal es farà una segona enquesta quan el projecte tingui més forma.
  • Preferentment es vol un sistema que es pugui moure de lloc, per si en el futur es vol moure el pàrquing d’ubicació.
  • El cost de la instal·lació serà a càrrec de l’AFA (com a mínim dels ramals de fusta)
  • Els alumnes estan treballant en un projecte sobre imaginar el pati que els agradaria. Des de l’AFA els volem fer arribar la nostra iniciativa perquè opinin i hi participin (en el muntatge, disseny o decoració de l’espai)

Totes les famílies que vulguin participar, opinar o donar idees sobre aquest projecte, es poden posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic o deixant un comentari en aquesta pàgina.

* Davant del futur canvi en els edificis d’infantil, de moment la iniciativa cobreix no un espai al carrer Encarnació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.