Fa temps que, des de l’AFA, fem gestions amb el Districte i Associacions del barri per tal d’aconseguir que es realitzi la tan esperada remodelació de la zona de joc infantil de la Plaça Joanic, que porta anys pendent a causa d’un pla urbanístic general i d’una gestió no massa òptima d’un pla de millor de parcs.

És en el marc d’aquestes reclamacions (que continuen), vam aprofitar per demanar accions de pacificació al voltant de la nostra escola. La resposta va ser que “es considera que la senyalització vertical informativa de la proximitat d’entorn escolar és suficient, i s’implantarà una millora de la mobilitat que consistirà en traslladar l’STOP des de Bruniquer a Joan Blanques”.

En aquesta mateixa trobada amb el regidor, inspirades en accions socials com el Banc de l’amistat, vam demanar la instal·lació d’unes cadires a l’entorn de la porta d’accés a l’escola, per tal que els mapares, avis o àvies que ho necessitin, puguin esperar còmodament asseguts la quitxalla… I ben aviat podrem estrenar-les!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.