Entre tots hem construït el pàrquing de patinets! Entre sentiments d’alegria, il·lusió i orgull, hem redactat la crònica del dia i hem editat el video de la jornada. Esperem que us agradi!

Diumenge 22 d’abril. 10:00h. La furgoneta blanca de l’Avi Josep Urgellés repleta de fustes, eines i maquinaria comença a buidar-se.

Les primeres families arriben a l’escola. El dia acompanya i les ganes de bricolatge es respira en l’ambient.

El primer pas es llimar les fustes amb paper de vidre. Tots ens s’hi sumem, des del més gran al més petit. El barri de Gràcia encara està mig adormit i només se sent el frec dels papers sobre la fusta, com una bella melodia.

Següent pas, barnissar les fustes amb un producte especial per exterior. Les primeres voluntàries, la Martina i la Lola, de seguida es posen mans a l’obra. Els nens fan cua per poder participar-hi, ens falten pincells!! Rápidament una família fa un viatge a casa seva i en porta’n més! Aixó va vent en popa!

La Marta agafa l’escombra i fa una batuda pel racó on hi instalarem el parking. En Ferran medeix patinets i comença el moment de marcar on anirà cada tram de parking. La Sira agafa el paper de DJ i s’encarrega d’armonitzar la jornada amb bona música.

L’Helena, en Ramon, l’Albert, en Mario i l’Adrià, comencen a encaixar fustes i aixó ja va agafant forma!

Els directors d’aquesta gran orquestra, en Ferran i en Josep, no paren quiets, i sempre amb un somriure a la cara. La Vicky i en David no perden pistonada de tot alló que passa desde el seu objectiu de gran angular.

Surgeix la idea d’enumerar les places de parking, i de fer el pas de zebra. Els nens i nenes es divideixen les tasques, uns amb els números i els altres amb les franjes.

Després de tanta feina cal agafar forces, què millor que un bon vermut sota el porxo! La Rosa i en Josep Maria amb l’ajuda del afamats alumnes, preparen un gran banquet vermutaire que ni al Tano!! Ja ho deia el Cartell de la jornada! Desde escopinyes a truita passant per boquerons, patates, musclos i fuet … i no pot faltar la fresca macedònia de l’Albert!!

Vinga va, un últim impuls i axó estarà acabat! S’instala la P de parking, la cadena, es col·loquen els números, s’escombra i… voilá!! JA TENIM INSTAL·LAT EL PARKING DE PATINETS DEL NOU PATUFET.!!

Tots concidim amb l’importància de traslladar a tots els alumnes que s’ha de respectar aquest espai, els hem de fer partíceps del manteniment de l’escola, del seu espai.

Desde l’AFA volem agrair de tot cor a totes les famílies que van dedicar part del seu temps lliure a construir el parking, a construir comunitat.

I volem fer un especial esment al Sr. Josep Urgellés, avi d’en Roc i la Sira, mestre Fuster, un belluget amb somriure constant. Moltes i moltes gràcies per la seva dedicació!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.