Ens trobem per col.laborar en les festes que des de fa temps s’organitzen des de l’escola. Si algú s’hi vol afegir només ha d’escriure un comentari aquí mateix, o enviar un email amb les seves idees al correu que trobareu a peu de pàgina.

La participació de l’AFA en les festes de l’escola depèn dels pares voluntaris que s’hi apuntin. Us animem a participar!

Per llegir les entrades referents a les festes feu clic aquí.

FESTA DE LA TARDOR: últim divendres d’Octubre

Divendres a la tarda, després de les classes, les famílies de l’escola compartim un berenar  al pati de Bruniquer, organitzat conjuntament per l’AFA i els alumnes de 4rt d’ESO.

Aquesta festa la coordina l’AFA. Els nois i noies de 4rt d’ESO proporcionen i serveixen el berenar, mentre les famílies comparteixen moments i petites activitats no dirigides repartides pel pati. És una festa per retrobar-nos després de l’estiu, i conèixer a les noves famílies. Si teniu idees per amenitzar la festa amb activitats, jocs, etc envieu-nos un mail; ens encantarà!

TEIXINT CONNEXIONS: Desembre

Coincidint amb la festa de La Marató de TV3, aquesta festa és una reunió de les entitats del barri que pretén apropar-nos els uns als altres .

L’AFA organitza tallers i ofereix una exhibició participativa de Zumba. Necessitem voluntaris! En aquesta festa tots els tallers oferts per l’escola son a càrrec de l’AFA, és molt important la col·laboració de les famílies. Si voleu organitzar un taller o supervisar la recollida poseu-vos en contacte amb nosaltres.

NADAL: Desembre

Cantada de Nadal per part dels alumnes (Infantil i Primària). L’escola s’obre a les famílies per viure el Nadal i compartir la feina feta durant el primer trimestre visitant classes i intercanviant experiències.

L’AFA s’encarrega d’organitzar tallers, activitats solidàries (recollida de joguines) i compta amb un stand amb informació i bústia de suggeriments. La Junta s’encarrega del stand AFA, mentre que els tallers i la recollida de joguines es fa amb la col·laboració de les famílies voluntàries. Quantes més famílies col·laborin en els tallers, més activitats per disfrutar i compartir tindran els nostres fills. Necessitem voluntaris! Si voleu organitzar un taller o supervisar la recollida poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem.

CAVALCADA DE LES CARTERES REIALS DE GRÀCIA: 4 de Gener

Festa que organitza la Fundació de la Festa Major de Gràcia.

L’AFA col·labora amb la Comissió de Festes del Carrer Llibertat, fent una disfressa comú amb les famílies de l’escola i participant a la rua.

CARNESTOLTES: Febrer

Rua de l’escola i participació de la comparsa de l’escola en la rua de Carnestoltes del barri.

L’AFA col·labora en la confecció i la compra de material per la rua de Carnestoltes de Gràcia que es fa dissabte a la tarda. Totes les famílies poden formar part de la rua, tant si col·laboren en la confecció de la disfressa com si només l’encarreguen i s’animen a fer disbauxa pel carrer. El Nou Patufet ha estat guanyador en vàries de les convocatòries del concurs.

FESTA OBERTA: Març

Obrim l’escola al barri! Famílies de dins i de fora de l’escola poden compartir un matí ple d’activitats. L’escola organitza tallers, jocs i un càtering per passar un dia d’allò més divertit i conèixer a forns els valors que vol transmetre l’escola mitjançant el seu sistema educatiu.

L’AFA s’encarrega d’organitzar un taller i compta amb un stand amb informació i bústia de suggeriments. La Junta s’encarrega del stand AFA, mentre que el taller es fa amb la col·laboració de les famílies voluntàries. Necessitem voluntaris! Si voleu organitzar un taller poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem.

SANT JORDI: 23 d’Abril

Cel·lebració de la Diada de Sant Jordi, es realitzen activitats cuturals a l’escola durant tota la setmana. Intercanvi de llibres al barri.

L’AFA organitza la recollida de llibres per a l’intercanvi que organitzen les associacions del barri a la Vila de Gràcia. Necessitem voluntaris que puguin recollir els llibres a la sortida de l’escola un parell de dies, i també algú que pugui ocupar-se de la taula de llibres del Nou Patufet que tindrem a la Plaça de la Vila.

L’AFA també és jurat dels Jocs Florals que organitza l’escola, on hi participen els alumnes voluntàriament. Necessitem voluntaris que puguin llegir els escrits i entregar els premis als guanyadors.

JOC DE BARRI i JOC DE PATI: Juny

Joc de barri: Jocs i gimcana pels alumnes de primària i secundària

Joc de pati: Jocs pel alumnes d’infantil 

El Joc de Barri i el Joc de Pati estan organitzats i executats pels alumnes de 4rt d’ESO, amb el recolzament de l’AFA. Mentre els nens disfruten de les seves activitats, els pares poden participar en algun dels tallers que s’organitzen el mateix dia a l’escola.

L’AFA proveeix els premis i regals de la gimcana, i reconeix la feina feta als alumnes organitzadors amb un ajut econòmic destinat al viatge de fi de curs. Necessitem voluntaris que preparin els entrepans pels nens que tornen del joc de barri i altres que estiguin als punts de control del barri!

BRICO-PATUFET!

Cada any mirem d’organitzar una festa per subvencionar el projecte de col·laboració en la cura dels espais de l’escola.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.