Una de les principals funcions de l’AFA és servir d’enllaç entre pares i escola. Per això s’ha creat aquest espai d’opinió on les famílies poden expressar les seves inquietuds referents a qualsevol tema que tingui a veure amb l’escola. La comissió WEB es fa càrrec de recollir tots els comentaris de les famílies i analitzar-los per, en cas necessari, establir un canal de comunicació amb l’escola i debatre els diferents punts de vista. Això no vol dir que l’AFA pugui imposar un model de funcionament a l’escola, només pot transmetre la voluntat de les famílies a la mateixa. No es realitzarà cap acció que vagi en contra de la ideologia de l’escola, però sí que s’obrirà debat perquè aquesta conegui les inquietuds de les famílies.

D’entrada des d’aquest racó s’aniran penjant diverses obertes durant tot l’any per recollir les opinions de les famílies. Si alguna família té alguna inquietud que no es reculli en cap enquesta, pot sol·licitar obrir-ne una enviant un correu a l’AFA.

A final de curs s’avaluaran totes les enquestes i se’n farà un informe públic. Si alguna enquesta té suficient força s’avaluarà en el moment del curs oportú.

 

ENQUESTES ACTUALS

Activa’t a l’AFA – Tal i com es va parlar en la darrera assamblea general, des de l’AFA estem creant un llaç de comunicació propi. Degut a la llei de protecció de dades, l’escola no ens pot facilitar els correus de les famílies, per tant creiem oportú que els que vulgueu estar al corrent de les activitats de l’AFA (tant si voleu formar part activa com si no), empleneu la aquesta enquesta.

 

PROPERES ENQUESTES

Tens una inquietud? Proposa un tema per fer una enquesta! Envia’ns un mail amb la teva idea a afa@afanoupatufet.cat o completa el formulari del final d’aquesta pàgina.

 

ENQUESTES TANCADES – CONSULTA DE RESULTATS

Canvi de nom “AMPA/AFA”

A l’escola sobre rodes!

 

Animeu-vos a proposar temes per les enquestes!

ENVIA LA TEVA PROPOSTA

[contact-form-7 id=”97″ title=”Contacte amb nosaltres”]