Recursos que poden ser d’interès general per a les famílies.

 

Centre per a Families amb Adolescents

 Recurs de l’ajuntament de Barcelona per a les famílies

 C/ Sant Antoni Maria Claret, 64*78

Tel: 932563560

Espai EART

 Experimentem amb l’ART és una entitat educativa que treballa a partir de l’art contemporani i els processos creatius entesos com a eina per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones. L’activitat principal de l’entitat és el disseny i realització de projectes artisticoeducatius diversos, així com la gestió de l’Espai EART, un espai plurifuncional que obre nous camins en la recerca i l’experimentació de diversos vessants del món de l’art i l’educació.

Centre cívic Casa Groga

 El centre Cívic Casa Groga treballa per generar espais físics i temporals que acompleixin dues funcions: donar suport a creacions artístiques i apropar-les a la població en general. Un servei singular de l’equipament és la Ludoteca de la Casa Groga, equipament de lleure infantil i preadolescent, (de 0 a 12 anys) dirigit a la comunitat, que té el joc com l’eix vertebrador de l’activitat i els infants i families com els principals protagonistes.

Let’s Peques!

Un espai per a embarassades, famílies i els seus fills, per acompanyar-vos en el procés de criança d’una manera divertida i creativa. Us oferim una programació de propostes i activitats educatives, artístiques i relacionades amb el benestar, on es facilita la relació amb altres peques i les famílies. Apunteu-vos amb els vostres fills als cursos i activitats o veniu a explorar i disfrutar l’ Espai Creatiu i l’ Espai Nadons.

Centre GRAT

Ofereixen xerrades gratuïtes i treballen amb grups d’adolescents on es treballa per superar les dificultats en les relacions interpersonals. Els grups són reduïts i estan formats per edats.

 

Vols anunciar-te o saps d’una institució que pot ser d’interès? Escriu-nos i l’afegirem!

[contact-form-7 id=”97″ title=”Sol·licitud d’anunci”]

0