Compartir amb altres els nostres pensaments i emocions, donar suport a les iniciatives que ens proposen i sentir el recolzament que ens ofereixen només perquè compartim un objectiu comú. Els nostres fills i filles comparteixen un espai i un temps comú que em triat per a ells/elles, amb uns professors i professionals que hem triat per a ells/elles. Nou Patufet és un gran Univers que ens obliga a tenir cura dels altres pares i mares per trobar junts quelcom que ens uneixi.

Les seccions d’aquest apartat fan referència a tot allò que entenem com a comunitat educativa que inclou famílies i escola.

Anuncis, intercanvis i serveis – Pàgina destinada a l’intercanvi, potenciem que la caducitat per uns sigui d’utilitat per altres. També podem anunciar quelcom que aporti servei al col.lectiu, des de cangurs a classes de reforç, xerrades enriquidores, serveis d’interès, etc. A més a més hi trobareu una sèrie de links d’interès referents a serveis professionals dirigits a les famílies.

Documents – Tots els documents que genera l’AFA, des dels estatuts o el pressupost fins a les actes de les assemblees.

Esdeveniments – Calendari d’esdeveniments on participa l’AFA. Els esdeveniments poden ser organitzats per l’escola, on l’AFA dóna suport, o bé organitzats per la pròpia associació.

Opina! – Secció dedicada a recollir les opinions de les famílies sobre temes que afecten a tota la comunitat. També hi trobareu les enquestes obertes i els resultats de les enquestes tancades.