El proper dijous 8 d’abril a les 18:30h, tindrà lloc una assemblea extraordinària de l’AFA per mirar de reorganitzar l’associació. Es preveu que properament alguns membres de la Junta cedeixin el seu càrrec, i ens agradaria avançar tràmits de cara a la renovació de la nova Junta. Donades les circumstàncies, la reunió haurà de ser telemàtica https://meet.jit.si/AFANouPatufet

Per tal de que pogueu decidir si col·laborar activament amb l’associació, us explicarem de nou com ha funcionat fins ara la Junta, i esperem rebre les vostres propostes i iniciatives per poder millorar el seu funcionament i fer més extensa la participació entre totes les famílies de l’escola.

Per nosaltres és molt important conèixer la prespectiva de les famílies, per poder fer una AFA que s’adapti al conjunt de la comunitat. Si no podeu assistir a la reunió, us animem a fer-nos arribar els vostres comentaris anticipadament al mail de l’afa afa@afanoupatufet.cat, per poder-los comentar i tenir en compte durant la mateixa reunió.

Més informació sobre les funcions de la Junta i els seus membres aquí: https://www.afanoupatufet.cat/afa/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.