L’Àrea de Mobilitat i Patis té com a objectius estudiar i millorar el trajecte casa-escola dels alumnes i les àrees d’esbarjo de les que disposa l’escola.

Per llegir les entrades amb les últimes novetats, feu clic aquí.

MOBILITAT

Actualment s’està estudiant la viabilitat de posar un pàrquing per a patinets dins les instal·lacions de Bruniquier. D’altra banda, hi ha previst parlar amb el districte perquè instal·li pàrquings per a bicicletes al carrer, davant del centre.

Dins el marc del camí escolar, i juntament amb Biciclot, s’ha estudiat com es desplacen els alumnes fins a l’escola. El resultat del estudi indica que un 80% dels alumnes es desplaça a peu, encara que la majoria utilitzarien el patinet si hi hagués un pàrquing segur disponible. L’estudi també tenia com a finalitat veure si es podia implantar el “Bicibús”, que comporta un mode cooperatiu entre famílies per guiar els nens fins a l’escola. Donat que el gran nombre d’alumnes ara per ara va a peu i que no es disposa de pàrquing, s’ajorna aquesta part del projecte per més endavant.

PATIS

A moltes famílies els hi agradaria donar una mica més de dinamisme als patis. Actualment en tenim tres: el pati de P3, el pati de P4 i P5 i el pati de Bruniquer. Donat que els espais son molt diversos, es poden plantejar varies idees per cadascun d’ells, com un rocòdrom, o plantejar el “dia sense pilota” per fomentar que els alumnes juguin a diferents tipus d’activitats.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.