Volem crear una Comunicat Educativa, que vagi molt més de la mà amb la Cooperativa de professors. L’escola ha fet una feina enorme de renovació i adequació del projecte educatiu, i creiem que l’AFA també ho hauria de fer.

Ens agradaria una AFA molt inclusiva, on les famílies tinguin relació entre elles enfortint així el nom d’escola familiar. I encara més, volem una AFA que participi activament en l’educació dels nostres fills, a qualsevol nivell. L’escola no és un lloc on deixem els nens una estona perquè els hi ensenyin els noms dels rius i els eduquin una mica, l’escola és el lloc on els nostres nens es faran persones i creixeran a tots els nivells. Com a pares i mares, estem obligats a participar d’aquest procés de la manera que més s’ajusti a la nostra rutina familiar.

Per començar el procés de renovació d’una manera formal, és necessari renovar els estatuts, que podeu descarregar a l’apartat de documents. Ja sabem que alguns de vosaltres esteu interessats en aquest tema, estarem encantats d’estudiar la vostra proposta en la modificació, eliminació o inclusió d’esmenes en els estatuts. Per fer-ho, envieu-nos un correu i junts ho estudiarem.

Una de les iniciatives per construïr aquesta AFA que describim, son les assemblees de classe. De la mateixa manera que fan els nens a classe, l’assemblea és un espai obert de diàleg on es tracten temes d’interès general de cada classe. Us animem a participar-hi!

En resum, volem convidar a les famílies a participar amb propostes que puguin ser considerades en aquestes àrees i que responguin de forma conjunta dues qüestions bàsiques: Què volem ser? Què volem fer? Amb la idea de crear una comunitat educativa oberta.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.