L’activitat de Zumba per pares i mares segueix aquest curs!

Us animem a ballar amb nosaltres i gaudir d’una bona estona mentre exercitem el cos.

 

FUNCIONAMENT, HORARIS I PREUS

1. Inscripció

Cal escriure un e-mail a l’adreça afa@afanoupatufet.cat o bé parlar directament amb alguna de les persones encarregades. No es demana matrícula ni cap tipus de pagament inicial que no sigui el de les mensualitats acordades.

2. Horaris

Dimecres de 19:45 – 20:45h

3. Preus i forma de pagament

Per tal d’obtenir una millor coordinació amb l’escola i la mestra, el pagament es realitzarà en efectiu i sempre per adelantat. Els pagaments seran trimestral Octubre, Febrer i Abril.

Preu a confirmar, segons inscripcions.

4. Classes extra i recuperació

Les classes estan pensades per ser realitzades en horari lectiu i feiner. Per tant, els dies festius escolars en principi no es fa classe, però si les/els usuaries/is així ho desitgen, és pot coordinar. El cost es cobrarà com extra o bé s’evaluaria la possibilitat de fer servir l’estalvi. Si per qualsevol imprevist (escola/mestre) no es pot realitzar la classe en dia regular, es trobaria un altre dia que vagi bé a tothom per recuperar la classe.

5. Condicions i aclariments

  • L’AFA organitza i coordina aquesta activitat i no treu cap benefici econòmic. Tampoc li destina cap partida dins del pressupost de l’Associació, per tant l’activitat s’haurà de mantenir per sí mateixa mitjançant les quotes dels usuaris. Sempre es procurarà tenir un petit estalvi per casos especials.
  • En cas que no s’apunti prou gent a les classes de zumba (un mínim de 10 persones per classe) aquestes quedaràn suspeses.
  • Existeix la possibilitat de fer demostracions de classe i coreografies durant el curs i normalment coincidirien amb festes de l’escola (Carnestoltes, Teixint Connexions, Festa Oberta …)

*Text revisat durant el curs 2020-2021