Des de l’AFA comuniquem a totes les famílies que ja està disponible l’acta de l’assemblea general d’inici de curs 2019-2020, juntament amb el pressupost aprovat. Ho podreu trobar a l’apartat de documents, sota ‘Assemblees curs 2019-2020’.

Després de l’Assemblea, la nova Junta de l’AFA es va reunir amb la direcció i es van tractar els següents temes:

  • Decàleg dels mòbils: Sol·licitem formar part de l’el·laboració del pròxim decàleg de mòbils. Rebem amb bons ulls que mentre aquest no estigui llest, s’hagi pres la mesura de prohibir els mòbils fins a 2n d’ESO.
  • Bústies de l’AFA: Demanem permís per penjar les bústies de suggeriments de l’AFA en els tres edificis. El permís es concedeix, ho farà un pare de l’escola remuneradament.
  • Panell informatiu AFA: Sol·licitem penjar un panell informatiu a la porta exterior de Bruiniquer. El permís es concedeix, ho farà un pare de l’escola remuneradament.
  • Organització extraescolars: Vàries famílies opinen que l’inici i presentació de les extraescolars resulta sempre una mica caòtica. Creiem que seria bona opció plantejar les extraescolars a finals del curs vigent perquè les famílies sàpiguen quines opcions hi haurà ja abans de començar el curs.
  • Estat obres Encarnació: L’escola comenta que s’hi està treballant.
  • Preu menjador: Tornem a debatre sobre el tema del preu del menjador. Ens expliquen que tenim un hàndicap, que tenim dos menjadors, i això encareix els termes de logística, gestió i monitoratge.
  • Consell escolar: Es notifica que la nova membre serà la Vicky.

Us recordem que l’AFA es reuneix oficialment amb la direcció almenys una vegada al trimestre. Si teniu inquietuds que creieu que s’han de comentar, feu-nos arribar els vostres comentaris a afa@afanoupatufet.cat o bé comenteu-ho amb el vostre delegat/a perquè ens faci arribar les vostres inquietuds per WhatsApp.

Podeu veure la llista de membres de la Junta i delegats en el següent enllaç ‘Presentacio

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.