NOVETATS

Us convidem al AfterSchool de l’AFA!

Cel·lebrem un inci de curs sense restriccions, i volem aprofitar per fer l’assemblea general de l’AFA en un

Read More

Comença el curs 22-23!

Ja som aquí! Comencem un curs sense restriccions COVID, estem molt entusiasmades per poder recuperar totes les activita

Read More

Anunci: Festa de Sant Jordi de l’AFA

El proper divendres 22 d’abril, tindrà lloc la primera festa de Sant Jordi de l’AFA! Us deixem el cartell i

Read More

Així va ser la Festa de Retrobament!

El passat cap de setmana ens vam retrobar totes les famílies de nou al pati de l’escola! Malgrat l’estona d

Read More

Activitats familiars

De cara a la tornada del bon temps, us volem proposar una nova sortida familiar, i en aquesta ocasió donarem a escollir entre els llocs que alguns vau comentar i les dates que, pel calendari escolar, ens semblen les més encertades.

Prioritzem localitzacions a les que es pugui accedir amb transport públic, tal com vau demanar, però, de totes maneres, crearem un grup de WhatsApp amb les famílies interessades per tal de coordinar-nos amb el que calgui, motiu pel qual és indispensable que confirmeu l’assistència quan arribi el moment, d’acord?

Aviat, podeu votar la data que us vagi millor i el lloc que més us agradi, que després anunciarem quina han estat les opcions escollides. Alunes opcions podrien ser:

  • Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar
  • Parc de La Costeta de Begues
  • Pantà de Vallvidrera

Alguna idea més?

Gràcies!

Sortida familiar primaveral

Activitats familiars

Com tots sabeu al novembre vam celebrar el 1er Mercadillo de 2ª mà al pati de l’escola. A part de ser una oportunitat per posar en pràctica el reciclatge, l’aprofitament i el consum sostenible, va ser una activitat molt divertida! Es van recaptar 70€ que hem donat a l’ONG Pallapupas, que acompanya des de l’humor a infants amb càncer i les seves famílies en el procés de tractament.

Ben aviat us informarem de la propera edició! Recordeu que si voleu participar, podeu fer-ho reservant la vostra taula a través de l’e-mail de l’AFA. La donació és de 5€ + un pastís o truita per la barra, i tot el que es recapti es destinarà a alguna altra entitat que treballi amb infants en situacions de vulnerabilitat. S’accepten propostes.

Gràcies per fer-ho possible!

Un “mercadillo” sostenible i solidari!

Activitats familiars

El projecte rocòdrom per fi serà una realitat aquest curs, gràcies a les aportacions de l’AFA. Un grup de pares i mares s’han ocupat de donar-li forma, buscar pressupostos i materials perquè tiguem un rocòdrom fantàstic i segur.

El rocòdrom es muntarà en les dues parets cantoneres a l’esquerra del pati, al costat del camp de bàsquet. Tindrà una zona de poca alçada (un metre i mig d’alt) per on els infants es podran desplaçar lateralment, i al final una altra zona de fins a quasi 3 metres d’alçada, amb terra de cauchú a sota.

En una primera fase, es muntarà el terra de cauchú (vindrà una empresa especialitzada a fer-ho) i també es col·locaran les peces a la paret en una jornada de bricalotge on es convocarà a totes les famílies que vulguin i puguin ajudar.

El projecte consta també d’una escala que acabarà en una barra vertical per on es podrà baixar per acabar el circuit; encara que aquesta fase està pendent d’aprovació i pressupost.

Així doncs, podem fer possible el rocòdrom amb l’esforç de tots. Nens i nenes inclosos!

Us deixem una imatge del projecte perquè us podeu fer la idea de com serà.

 

Aquest curs tindrem Rocòdrom!