NOVETATS

Anunci: Festa de Sant Jordi de l’AFA

El proper divendres 22 d’abril, tindrà lloc la primera festa de Sant Jordi de l’AFA! Us deixem el cartell i

Read More

Així va ser la Festa de Retrobament!

El passat cap de setmana ens vam retrobar totes les famílies de nou al pati de l’escola! Malgrat l’estona d

Read More

Festa de Retrobament

Ens retrobem i ho celebrem! Diumenge 13 de març, de les 11.00 h a les 13.30 h a l’espai de Bruniquer 25, celebrem

Read More

Subvencions de l’AFA

Com cada any, l’AFA ha presentat la sol·licitud per rebre les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona dest

Read More

Activitats familiars

De cara a la tornada del bon temps, us volem proposar una nova sortida familiar, i en aquesta ocasió donarem a escollir entre els llocs que alguns vau comentar i les dates que, pel calendari escolar, ens semblen les més encertades.

Prioritzem localitzacions a les que es pugui accedir amb transport públic, tal com vau demanar, però, de totes maneres, crearem un grup de WhatsApp amb les famílies interessades per tal de coordinar-nos amb el que calgui, motiu pel qual és indispensable que confirmeu l’assistència quan arribi el moment, d’acord?

Aviat, podeu votar la data que us vagi millor i el lloc que més us agradi, que després anunciarem quina han estat les opcions escollides. Alunes opcions podrien ser:

  • Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar
  • Parc de La Costeta de Begues
  • Pantà de Vallvidrera

Alguna idea més?

Gràcies!

Sortida familiar primaveral

Activitats familiars

Com tots sabeu al novembre vam celebrar el 1er Mercadillo de 2ª mà al pati de l’escola. A part de ser una oportunitat per posar en pràctica el reciclatge, l’aprofitament i el consum sostenible, va ser una activitat molt divertida! Es van recaptar 70€ que hem donat a l’ONG Pallapupas, que acompanya des de l’humor a infants amb càncer i les seves famílies en el procés de tractament.

Ben aviat us informarem de la propera edició! Recordeu que si voleu participar, podeu fer-ho reservant la vostra taula a través de l’e-mail de l’AFA. La donació és de 5€ + un pastís o truita per la barra, i tot el que es recapti es destinarà a alguna altra entitat que treballi amb infants en situacions de vulnerabilitat. S’accepten propostes.

Gràcies per fer-ho possible!

Un “mercadillo” sostenible i solidari!

Activitats familiars

El projecte rocòdrom per fi serà una realitat aquest curs, gràcies a les aportacions de l’AFA. Un grup de pares i mares s’han ocupat de donar-li forma, buscar pressupostos i materials perquè tiguem un rocòdrom fantàstic i segur.

El rocòdrom es muntarà en les dues parets cantoneres a l’esquerra del pati, al costat del camp de bàsquet. Tindrà una zona de poca alçada (un metre i mig d’alt) per on els infants es podran desplaçar lateralment, i al final una altra zona de fins a quasi 3 metres d’alçada, amb terra de cauchú a sota.

En una primera fase, es muntarà el terra de cauchú (vindrà una empresa especialitzada a fer-ho) i també es col·locaran les peces a la paret en una jornada de bricalotge on es convocarà a totes les famílies que vulguin i puguin ajudar.

El projecte consta també d’una escala que acabarà en una barra vertical per on es podrà baixar per acabar el circuit; encara que aquesta fase està pendent d’aprovació i pressupost.

Així doncs, podem fer possible el rocòdrom amb l’esforç de tots. Nens i nenes inclosos!

Us deixem una imatge del projecte perquè us podeu fer la idea de com serà.

 

Aquest curs tindrem Rocòdrom!